sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Naisten fitnessviikonloppu Vierumäellä 15-17.5

Arki on tällä erää hyvin hektistä, joten blogi laahaa nyt hieman jälkijunassa. Tavoitteena on silti pysyä uskollisena mun liikuntatunneille eli käy aina välistä kurkkaamassa. Ja kunhan tää kevät muuttuu kesäksi niin eiköhän niitä golfjuttujakin ole tulossa. Haaveissa olisi myös paluu SUP-laidalle, mutta ei mennä asioiden edelle vaan siihen, mitä tänä viikonloppuna tapahtui.

Vähän oli tavaraa mukana

Perjantaina kurvasin töistä Vierumäelle naisten fitnessviikonloppuavarten. Tiedossa oli kolme päivää urheilua, uusien lajien kokeilua ja omien rajojen testausta. Sitä sai testata miten kroppa kestää astetta isomman lajikattauksen. Sen lisäksi pakettiin kuului rakkaan ystäväni seuraa, paljon hyvää ruokaa ja sopivassa suhteessa lepoa eli täydellinen irtiotto kiireiseelle työarjelle, jota on viime aikoina piisannut.

Viikonlopun ohjelma

Ystäväni valitsi vatsa-pakarajumpan, mutta minä lähdin kahvakuulaa heiluttelemaan. Ensimmäinen tunti oli pienoinen pettymys. Alussa tehtiin perusliikkeitä ja ohjaus oli aika kehnoa. Loppua kohti tahti kuitenkin kiihtyi ja taso kasvoi. Pääsi kokeilemaan ihan uusia juttuja eli fiilis nousi hyvälle tasolle. Päälle vielä koko kropan kattanut venyttelytunti ja suihkun kautta illalliselle.

Arvaa kumpi vaatevarasto on mun?

Lauantaina piti ihan suunnitella syömiset, jotta ehti kokeillemaan kaikkia haluamiaan lajeja ja tankkaamaan kunnolla. Päivä käynnisty TRX:llä, joka on jenkkilästä rantautunut kuntoilumuoto. Rankkoja lihaskuntoliikkeitä tehdään eräänlaisella narulla. Tykkäsin todella paljon ja menen ehdottomasti uudestaan rimpuilemaan mikäli siihen tarjoutuu mahdollisuus.


Päälle power sliding tunti, joka on suoraan flashback yhdeksänkymmentäluvulta. Oli kiva testa sisäluistelua, mutta kipinä ei syttynyt. Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, enkä haikaile takaisin. Tosin kyllähän siinä sai töitä tehdä ja reisien sisä- ja takaosat saivat tehdä kunnolla töitä. Sitten suihkuun, syömään ja kehoa palauttaville päiväunille.


Pienen lepotauon jälkeen suunnattiin sauvojen kanssa mäkeen. Sykkeet saatiin todella korkealle, kun sauvottiin jyrkkää mäkeä pitkin kuusi kertaa. Sitä edelsi alkulämmöt, sauvatekniikan läpikäynti ja treeneihin valmistautuminen. Puuskutin kuin höyryjuna ja henki meinasi salpautua, hapenottokyvyn kanssa tulisi tehdä lisätöitä. Mulla onkin uusia ideoita mun ja systerin juoksutreeneihin.

Päivän päättänyt crosstraining tuntui melkeinpä palauttavalta treeniltä. Liikkeitä oli kuusi eli kyykkyhyppy, selkäliikke, burpee, askelkyykkykävely, vastaliike ja kuntopallon heitto. Nopealla heitettiin seuraava liike ja toistot olivat 5-10-15-20...eli kun sama liike tuli toisen kerran kasvoivat toistot esim 5->10. Välissä juostiin 200 metriä, joka tuntui kivalta, kun ei painanut verenmaku suussa. Loppuun vielä kunnon putkirullaus ja olin taas valmis syömään. Ruoka oli muuten superhyvää eli kiitokset keittiöön!


Sunnuntaina kroppa oli kuin hakattu. Etenkin reisissä ja takalistossa tuntui, Jere Karalahden sanoin "hanuria voi aina kiristää". Siitä huolimatta core training tunti, jolla keskivartalo joutui koetteluun oli yhä edessä. Alun epäilyistä huolimatta tunti oli kiva ja jäljelle jäi voittajafiilis. Teimme erilaisia kyykkyjä ja vartalonkiertoja levypainoja hyödyntäen. Ei pystynyt kyykkäämään peppu maata viistäen, mutta hyvällä meiningillä loppuun asti. Viikonlopun päätti liikunnan osalta venyttely ja muilta osin ruokailu, oli muuten taas nälkä!


No kannattiko pistää 315 € haisemaan? Kannatti ihan ehdottomasti!!! Haaveilen uudesta urheilulomasta ja vaikka kaikki ohjaajat eivät ihan miellyttäneet, niin suurin osa oli huippuammattilaisia. Huone oli varsin karu, mutta siisti. Eipä sinne oltu menty huoneeseen hengailemaan, joten ei haitannut. Siellä oli suihku ja sänky, nukuin hyvin eli kaikki oli hyvin. Ruoka ansaitsee vielä yhden maininnan, kiitos country club! Parasta oli kuitenkin hankkia uusia kokemuksia hyvässä seurassa, joten kiitos rakkaalle ystävälleni. Suosittelen siis kaikille ja viimeistään ensi vuonna palaan tapahtumapaikoille!

-Virpi

PS: liikkuminen on ihan parasta 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti