sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Spring break Lahti 9.5.2015

Viikko sitten lauantaina kisattiin CrossFit Lahden ensimmäinen kisa eli spring break. Kyseessä oli leikkimielinen, mutta sata lasissa vedetty joukkuekisa. Jotta veressä virtasi riittämiin endorfiineja aloitettiin päivä pienellä, mutta sitäkin laadukkaammalla jengillä. Kävimme heittämässä talviturkit läheisessä Joutjärvessä eli vuoden 2015 järviuintikausi on käynnistetty!


Ensimmäinen laji pisti perhoset leijailemaan alavatsassa. Seitsemän minuutin AMRAMP jossa tehtiin 2 maastavetoja, 2 bar over burpeeta (piti siis pompata tangon päältä) ja joka kierroksella toistomäärä kasvoi kahdella. Mavessa 50 kiloa on allekirjoittaneella paha rasti, joten olin aika ylpeä itsestäni, kun pääsin kierrokselle 12. Tai siis 12 maastavetoa ja burpeissa toistot jäivät vitoseen. Kova setti ja pelonsekaisin tuntein kakkoslajia kohti.



Toinen laji osoittautui kompastuskivekseni eli hyydyin täysin. Aloitettiin 20 wall ballilla ja jatkettiin souttamalla 300 m. Kolmantena lajina oli 30 etuheilautusta 12 kilon kahvakuulalla ja lopuksi 300 m juoksua. En osaa sanoa, mikä oli helpoin tai mikä pahin, häijyltä tuntui koko setti. Luulen, että joukkueemme hävisi paljolti minun takiani. Mutta kaikkeni annoin ja parhaani tein eli no hard feelings. Olin onnellinen siitä, että lähdin rohkeasti mukaan, hyvä minä! Ja hyvä kaikki muut :)


Boxilla oli suuren urheilujuhlan tuntua, kaikki kannustivat kaikkia ja jokainen oli tärkeä osa kokonaisuutta. Täytyy todeta, että on hienoa treenata noin hyvällä porukalla. Jokainen tekee itselleen, mutta hyvällä tsemppihengellä. Omat tavoitteeni ovat lähinnä pysyä kunnossa, oppia uutta, kehittyä voimatasoissa, tulla nopeammaksi ja nauttia liikkumisesta. Minulle riittää haasteiksi leuanvedot, käsilläseisonta ja valakyykyt. Toki haluan oppia myös tempauksen ja muut painonnostotekniikat, mutta se kuinka paljon rojua on tangossa ei ole onnistumiseni mitta.


Kisapäivän päätteeksi kokoonnuimme illalla salille viettämään mukavia grillibileitä porukalla. Toimittiin nyyttärimeiningillä ja voi kuinka vastaanottopöytä notkui herkkuja, nam! Oli myös mukava tutustua kaikkiin ns. pintaa syvemmältä. Hauskaa huomata miten erilaista porukkaa yhdistää intohimo nimeltä CrossFit. Toivottavasti tsemppihenki säilyy hyvänä, kisailemaan pääsee jatkossakin ja into tätä huikeaa lajia kohtaan säilyy kovana!




2 kommenttia: