perjantai 1. toukokuuta 2015

Mäessä taas

Eilen meinasi iskeä paniikki, kun tajusin viikottaisen juoksun olevan suunnittelematta. Perjantaille ja sunnuntaille oli sovittu golfjuttuja, lauantaille kyläreissu eli kiirettä pukkasi. No onneksi siskollani ei ollut sen suurempia vappusuunnitelmia niin lähdettiinpä mäkitreenejä kohti. Nyt on pakko pitää juoksutreeneistä kiinni, ettei lupaukset horju.

Edelliseen kertaan verrattuna siirrettiin lähtöä alemmas eli mäkitreenistä tuli astetta tiukempi. Jo alkuverkan aikana huomasin, että nyt ei ole paras energia kropassa, mutta sitähän se on. Etenkin juoksussa energiatasot tuppaavat vaihtelevan, yhtenä päivänä on kevyttä ja toisena tekee tiukkaa. Siitä huolimatta jaksoin paremmin kuin edellisellä kerralla eli jotain pienimuotoista kehitystä on ilmassa.

Vaikka mäkitreeni on hieman tuskainen tuli kymmenen vetoa tehtyä nopeasti. Päälle tekniikkaa eli polvennostoja, pakaravetoja ja loikkia sekä pakolliset lenkkikuvat. Loppuun kevyt verkkalenkki, 50 minuuttia töitä takana ja hyvä mieli palkintona! Tähän aikaan vuodesta on välillä parempi priorisoida ulkotreenit, vaikkei boxille ehdikään niin usein kuin haluaisi.


Nakattuani siskon kotiinsa jatkoin matkaa boxille. Menin hetkeksi open gymille rullailemaan. Kotona olisin kuitenkin laiminlyönyt kehonhuollon, mutta nyt tuli verkkailtua reilu puoli tuntia. Keskityin etenkin reisiin, pohkeisiin ja lonkkiin. Kävin myös läpi yläselkää ja rintalastaa. Sitten olikin kiva lähteä hymyssä suin kotiin ja pyhittää loppuilta ei yhtään millekään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti