sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Juoksutreenejä

Juoksuinto on kasvanut kevään edetessä ja tälle viikolle mahtui kolme juoksutreenit. Keskiviikkona kirmailin pitkin Jyväskylän rantoja. Tuntui aika tukalalta ja asfalttipohja ei tehnyt yhtään hyvää, vanhuus ei tule yksin eli polvet ei tykkää. Ei siis mitään kipuja, mutta sellainen tatsi, että tätä ei saa tehdä liikaa. Kaikesta huolimatta oli ihanaa juosta tai lähinnä hölkätä, turhat työpaineet sai hyvin huuhdottua pois mielestä.

Lenkkipolun varrelta bongattua


Perjantaina kurvasin boxille, jossa pääsin ekan ulkotreenin pariin. Aikaa vastaan seuraava setti:
- 36 thrusteria
- 400 m juoksu
- 26 sit upseja (eli vatsoja)
- 400 m juoksu
- 16 punnerrusta (tyttöpunnerrukset)
- 400 m juoksu
- 6 leuanvetoa (boxilta)



Juoksu tuntui todella rankalta ja puuskutin ihan hulluna. En todellakaan saanut itsestäni kunnolla irti, joten vähän hissutteluksihan se meni. Thrusterit on sellaista tappokamaa, että tiedä milloin niiden kanssa pääsee edes jotenkin sinuiksi...tuskin ihan pian.



Tänään tehtiin sitten melkein perinteeksi tullut siskotreeni. Ekaa kertaa hölkkä Radiomäen ympäri tuntui kivalta ja askel nousi suht kevyesti, juoksu on niin päivästä kiinni. Sitten kymmenen spurttia radalla, ehkäpä 80 metrin settejä. Syö miestä, kun pikkusisko voittaa mut kuus nolla ja kirmaa kymmenen metriä edellä, mutta minkäs teet. Onneksi en ole tavoitellut pikajuoksijan uraa :)


Loppuun vielä kaupungin parhaat portaat viidesti. Tein kolme rundia astumalla jokaiselle rappusella ja kaksi pinkomalla joka toiselle. Tuli armoton tutina etureisiin ja kun lopussa otettiin "viralliset" treenikuvat ei pystynyt niin hienoihin moovsseihin kuin olisin halunnut. Mutta tästä on hyvä jatkaa eli periksi ei anneta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti