maanantai 27. huhtikuuta 2015

Aamuwodi

Laitoin kellon herättämään viideksi, jotta voisin halutessani kirmata aamuwodille. En uskaltanut tehdä illalla tuntivarausta, sillä jos väsymys olisi vienyt voiton olisin kääntänyt suosiolla kylkeä. Tiedossa oli kuitenkin niin mielenkiintoinen tunti, että motivaatio karistaa unihiekat silmistä oli suurempi kuin unen tarve. Joten kahvit ja smoothiet naamaan & menoksi!

Alussa otettiin hiki pintaan ja lämmittely tuntui kivalta. Ilmeisesti pieni tauko boxilta oli myös hyväksi. Kannattaa siis kuunnella aina kehoaan, eikä tehdä sitä mitä pitäisi tai kuuluisi. Varsinaisessa työ osuudessa tehtiin kolme kympin sarjaa pistoolikyykkyjä, dippejä ja leuanvetoja vastaotteella.


Pistoolikyykky on jotenkin koukuttavaa ja se on yksi tavoiteliikkeeni. Alussa se tuntui mahdottomalta, mutta nyt tiedän pystyväni siihen. En siis ihan vielä, mutta ihan pian. Skaalasin kyykyt lilalla kumpparilla, joka auttoi pahimmassa kohdassa. Töitä sai silti tehdä, mutta tekniikka pysyi puhtaana. Kaupan päälle tuli voittajafiilis, sillä koville se vaan otti.

Dipeissä testailin kumppareita ja päädyin nappaamaan punaisen avuksi. Jos valakyykyssä käytetty lila on toiseksi helpoin niin punainen onkin vaikein eli joutuu tekemään tiukemmin duunia. Eka sarja meni yllättävän iisisti, joten valmentajan vinkistä lähdin toiseen sarjaan ilman apukeinoja. Yllätys olikin aikamoinen, kun kuusi toistoa meni puhtaasti, loput neljä tein skaalattuna kuminauhalla. Vikassa sarjassakin viisi meni raa-alla voimalla. Se tunne, kun onnistut!

Leuanvedoissa epäonnistuin tyystin, voimatasot hupenivat dipeissä. Oli pakko käyttää helpointa eli vihreää kuminauhaa. Siitäkin huolimatta tuntui hyvältä laittaa itsensä täysillä likoon. Joskus vipuvartta tarvitsee enemmän, mutta sellaistahan se vaan tuppaa olemaan. Lopputulos hyvä treeni ja nyt on mukavaa suunnata pariksi päiväksi työmatkailemaan. Aion ottaa Turun haltuun lenkkeilemällä, jotta saan nähdä ja kokea mahdollisimman paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti