sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Mäkilähtöjä

Käytiin eilen pikkusiskon kanssa kokeilemassa, miltä mäkitreeni tuntuu. Ihan hyvältähän se tuntui ja tuli hyvä olo, kannatti siis lähteä. Aivan kuten edellinenkin juoksutreeni oli tämäkin nopea setti. Hölkättiin alkulämmöiksi Radiomäki ympäri ja sitten siirryttiin mäkeen kirmailemaan. Kymmenen lyhyttä vetoa, päälle kuvausta ja toinen kierros Radiomäen ympäri, treenistä palautumisen vuoksi.



Allekirjoittaneen juoksukunto on lähellä onnetonta. Olisi kova hinku revitellä vähän enemmän, mutta yritän malttaa mieleni. Olen kerrankin aloittanut kevyesti ja polvi on kestänyt mukana. Ensi viikolla nappaan lenkkivermeet työmatkalle ja ellei ihan karmeeta koiranilmaa lykkää käyn vähän Jyväskylän raitilla rundailemassa. CrossFitissa on myös käynnistynyt ulkokausi eli juoksuaskelia voi tulla jatkossa boxillakin oltettua.

Käytiin juoksulenkin jälkeen Intersportissa pällistelemässä ja investoin ekaa kertaa kunnolliset urheiluliivit. Jänistä paikoista sitä on tullut säästettyä. Olen ihan supertyytyväinen hankinnastani ja havittelen jo, että käyn hommaamassa toisetkin, koska pitäisi aina olla mustat ja valkoiset. Tai sitten pitää vaan toivoa, että voittaisin arvonnassa, arpa on ainakin vetämässä.

Kevennetty viikkoni päättyi pieneen tempausharjoitteluun. Kävin open gymillä vähän ihmettelemässä liikeratoja ja joitain kertoja sain lantiosta voimaa. Saas nähdä kuinka kauan kestää oppia kunnollinen allemeno...onneksi aikarajaa ei ole. Tavoitetta helpottaa se, että tempaus lienee painonnoston kuningasliike, joka tuotaa enemmän ongelmia kuin onnistumisia. Mutta mikäs tässä on treenaillessa :)
Huomenna paluu boxille "oikeisiin treeneihin". Sitten pari reissupäivää väliin, mutta tavoitteena sellaiset 5-6 hyvää settiä tulevalle viikolle. Peukut pystyyn, että lepo on tehnyt hyvää ja pääsen uuteen viikkoon hyvällä sykkeellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti